O nás > Naše ocenenia

Ocenené výrobky z našej mäsovýroby


Prvé miesto pre spišské párky od Gašparíka

Diplom pre spišské párky Na už 44. ročníku medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM, ktorá sa konala pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky v polovici mája 2024 na Štrbskom Plese, ocenila komisia zložená z odborníkov a vedcov 1. miestom výrobok spoločnosti Róbert Gašparík – Mäsovýroba Spišské párky. Viac sa dočítate tu


Cena Danubius Gastro 2022

Cena Danubius Gastro 2022 Cena Danubius Gastro 2022 Na medzinárodnom veľtrhu gastronómie opäť ocenili spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba, s. r. o., tentoraz za Gašpárky so syrom. Podľa slov poroty, zaujala ich lahodná chuť výrobku. Ďalej skutočnosť, že sú bez pridaných éčok a vhodné pre celiatikov.
Cena Danubius Gastro 2022 Cena Danubius Gastro 2022 Cenu DANUBIUS GASTRO sme získali aj za klobásu Albanus. Hodnotiacu komisiu zaujal jej organoleptické vlastnosti (posudzovanie podľa ľudských zmyslov) s nádychom mediteránskej oblasti..



Cena Danubius Gastro 2020

Cena Danubius Gastro 2020 Cena Danubius Gastro 2020 Na medzinárodnom veľtrhu gastronómie opäť ocenili spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba, s. r. o., za kačaciu pečeň v kačacej masti. Hodnotiacu komisiu zaujal jej vysoký podiel kačacej pečene, výnimočná chuť, tradičná receptúra a balenie v skle.



Cena a diplom na veľtrhu Danubius Gastro 2018

Cena na veľtrhu Danubius Gastro 2018 Diplom na veľtrhu Danubius Gastro 2018 Na začiatku roku 2018 spoločnosť Róbert Gašparík - mäsovýroba získala za vystavovaný výrobok Nakladané mäso vo vlastnej šťave cenu Danubius Gastro 2018 za: „vysoký podiel mäsa, výnimočná chuť, kompaktný celok a tradičnú receptúru” ako najlepší exponát výstavy.

Rovnako dobre obstála aj Tlačenka, ktorá získala diplom za: „vyrobený podľa tradičnej receptúry, vysoký podiel mäsa, výborná chuť, harmonicky zladenú po majoránke a korení”.



Cena na veľtrhu Danubius Gastro 2017 za kačaciu paštétu

Cena na veľtrhu  Danubius Gastro za kačaciu paštétu. Spoločnosť Róbert Gašparík mäsovýroba získala za vystavovaný výrobok Kačacia paštéta cenu Danubius Gastro 2017 ako najlepší exponát veľtrhu. Ocenenie udelili za „paštétu vyrábanú podľa tradičnej receptúry jemnej konzistencie, výborne roztierateľnej s výraznou vôňou a chuťou po kačacej pečienke“.



Značka kvality 2. stupeň (pôvodne Značka kvality SK GOLD)



Značka kvality 2. stupeň (Značka kvality SK GOLD) Značka kvality SK GOLD Značka kvality SK GOLD




Značka kvality 1. stupeň (pôvodne Značka kvality SK)



Značka kvality 1. stupeň (Značka kvality SK) Rozhodnutie Rozhodnutie

Kontaktujte nás

Róbert Gašparík, s. r. o.
Mikovíniho 6924/1, 917 01 Trnava
Slovenská Republika

Róbert Gašparík - mäsovýroba, s. r. o.
Mikovíniho 6924/1, 917 01 Trnava
Slovenská Republika

tel.: 033 552 24 24
email: kancelaria@gasparikmasovyroba.sk