Naša ponuka

  • Čerstvé mäso

    Čerstvé mäso

  • Párky a párkoviny

    Párky a párkoviny

  • Údené klobásy

    Údené klobásy

  • Šunky a salámy

    Šunky a salámy

  • Údené mäso a slanina

    Údené mäso a slanina

  • Paštéty a konzervy

    Paštéty a konzervy

  • Hotové jedlá

    Hotové jedlá

  • Zabíjačkové špeciality

    Zabíjačkové špeciality

  • Studená kuchyňa

    Studená kuchyňa

  • Pomôcky do kuchyne

    Do kuchyne

značka kvality 1. stupňa značka kvality 2. stupňa
novinka
značka kvality 2. stupňa
bez pridaných éčok

ALBANUS

Klobása ALBANUS je vyrobená z výberového bravčového mäsa a údená na bukovej štiepke. Na 100 kg výrobku je použitých 154 kg mäsa. Po štrnástich dňoch zrenia dostáva svoju špecifickú chuť a vôňu, ktorú ocenia aj náročnejší gurmáni.

Zloženie výrobku:

Zloženie: Bravčové mäso 95 %, konzervačná látka E 250, jedlá soľ, voda, dextróza, koreniny, aróma, kvasničný extrakt, sušená zelenina (cesnak), antioxidant E 300, extrakt korenia, štartovacia kultúra, cesnakový extrakt.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1956,7 kJ / 472 kcal, Tuky: 39,4 g -  z toho nasýtené mastné kyseliny 15 g, Sacharidy: 2,9 g -   z toho cukry: < 0,5 g, Bielkoviny: 26,4, soľ: 3 g.

ako variť párkyohrievajte 5 min. pri 90°C
bez lepku  bez lepku
údené na bukovej štiepke  údené na bukovej štiepke
varené v pare  varené v pare
ručne spracované  ručne spracované
bez éčok  bez pridaných éčok

0.00 € /ks

0.00
Ďalšie informácie
Skladovanie
do +12 °C

Ďalšie produkty

Kontaktujte nás

Róbert Gašparík, s. r. o.
Mikovíniho 6924/1, 917 01 Trnava
Slovenská Republika

Róbert Gašparík - mäsovýroba, s. r. o.
Mikovíniho 6924/1, 917 01 Trnava
Slovenská Republika

tel.: 033 552 24 24
email: kancelaria@gasparikmasovyroba.sk