O nás > Mäsovýroba Gašparík

Firma Róbert Gašparík vznikla v roku 1995 v malej výrobni, ktorá sa postupom času rozrástla, vďaka stúpajúcim požiadavkám na trhu, začala rozširovať sortiment, kvalitu a technológiu výroby, čo malo za následok zväčšovanie kapacít ako výrobných, tak i skladovacích.

Výroba Výroba Výroba Výroba Výroba


Kompletný výrobný proces od mája 2020 prebieha v objektoch na Mikovíniho ulici. Zároveň sa sem presťahovala aj celá administratíva firmy. Celý výrobný proces dostal v nových priestoroch modernejšiu tvár, výroba prebieha v súlade so všetkými modernými požiadavkami a aj s použitím nových technológií.

Gašparík - mäso a mäsové lahôdky


Viac o novom závode našej spoločnosti


Počas existenice prešiel náš podnik mnohými výrobnými a organizačnými zmenami a vďaka zachovaniu tradičných receptúr a vysokej kvality mäsových výrobkov si firma vybudovala stabilné miesto na trhu.

Spracovanie mäsa

Sme členmi Slovenského zväzu spracovateľov mäsa

www.slovmaso.sk

Sme členmi Slovenského zväzu spracovateľov mäsa