• Čerstvé mäso

    Čerstvé mäso

  • Párky a párkoviny

    Párky a párkoviny

  • Údené klobásy

    Údené klobásy

  • Šunky a salámy

    Šunky a salámy

  • Údené mäso a slanina

    Údené mäso a slanina

  • Paštéty a konzervy

    Paštéty a konzervy

  • Hotové jedlá

    Hotové jedlá

  • Mäsiarske špeciality

    Mäsiarske špeciality

  • Studená kuchyňa

    Studená kuchyňa

  • Do kuchyne

    Do kuchyne

značka kvality 1. stupňa značka kvality 2. stupňa
novinka
značka kvality 2. stupňa
bez pridaných éčok
vhodné na gril

PEČENÉ BRAVČOVÉ MÄSO


Zloženie výrobku:

Bravčové plece 72 %, cibuľa 11 %, voda 11 %, bravčová masť 3 %, cesnak, kuchynská soľ, korenie, bobkový list.

Výživové údaje

Priemerné výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota :562 kJ / 134 kcal, Tuky: 6,6 g,- z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,3 g, Sacharidy: < 0,5 g,- z toho cukry: < 0,5 g, Bielkoviny: 20 g, Soľ: 1,7 g

ako variť párkyohrievajte 5 min. pri 90°C
bez lepku  bez lepku
údené na bukovej štiepke  údené na bukovej štiepke
varené v pare  varené v pare
ručne spracované  ručne spracované
bez éčok  bez pridaných éčok

0.00 € /ks

0.00
Ďalšie informácie
Váha Trvanlivosť Skladovanie
300 g 90 dní do +4 °C

Ďalšie produkty

Kontaktujte nás

Róbert Gašparík, s. r. o.
Mikovíniho 6924/1, 917 01 Trnava
Slovenská Republika

Róbert Gašparík - mäsovýroba, s. r. o.
Mikovíniho 6924/1, 917 01 Trnava
Slovenská Republika

tel.: 033 552 24 24
email: kancelaria@gasparikmasovyroba.sk