Certifikáty a ocenenia

Sme hrdí na naše úspechy a ocenenia!
Naše produkty získali mnohé ocenenia za kvalitu a chuť, čo je výsledkom tvrdej práce nášho tímu.

Pozrite sa, čo všetko sme dosiahli v oblasti výroby mäsa.

Taktiež sme sa stali hrdým členom Slovenského zväzu spracovateľov mäsa za rok 2020.

Ocenené výrobky z našej mäsovýroby

2024

Prvé miesto pre spišské párky od Gašparíka

Na už 44. ročníku medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM, ktorá sa konala pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky v polovici mája 2024 na Štrbskom Plese, ocenila komisia zložená z odborníkov a vedcov 1. miestom výrobok spoločnosti Róbert Gašparík – Mäsovýroba Spišské párky. Viac sa dočítate tu

2022

Cena Danubius Gastro 2022

Na medzinárodnom veľtrhu gastronómie opäť ocenili spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba, s. r. o., tentoraz za Gašpárky so syrom. Podľa slov poroty, zaujala ich lahodná chuť výrobku. Ďalej skutočnosť, že sú bez pridaných éčok a vhodné pre celiatikov.

Cenu DANUBIUS GASTRO sme získali aj za klobásu Albanus. Hodnotiacu komisiu zaujal jej organoleptické vlastnosti (posudzovanie podľa ľudských zmyslov) s nádychom mediteránskej oblasti..

2020

Cena Danubius Gastro 2020

Na medzinárodnom veľtrhu gastronómie opäť ocenili spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba, s. r. o., za kačaciu pečeň v kačacej masti. Hodnotiacu komisiu zaujal jej vysoký podiel kačacej pečene, výnimočná chuť, tradičná receptúra a balenie v skle.

2018

Cena a diplom na veľtrhu Danubius Gastro 2018

Na začiatku roku 2018 spoločnosť Róbert Gašparík - mäsovýroba získala za vystavovaný výrobok Nakladané mäso vo vlastnej šťave cenu Danubius Gastro 2018 za: „vysoký podiel mäsa, výnimočná chuť, kompaktný celok a tradičnú receptúru” ako najlepší exponát výstavy.

Rovnako dobre obstála aj  Tlačenka, ktorá získala diplom za: „vyrobený podľa tradičnej receptúry, vysoký podiel mäsa, výborná chuť, harmonicky zladenú po majoránke a korení”.

2017

Cena na veľtrhu Danubius Gastro 2017 za kačaciu paštétu

Spoločnosť Róbert Gašparík mäsovýroba získala za vystavovaný výrobok Kačacia paštéta cenu Danubius Gastro 2017 ako najlepší exponát veľtrhu. Ocenenie udelili za „paštétu vyrábanú podľa tradičnej receptúry jemnej konzistencie, výborne roztierateľnej s výraznou vôňou a chuťou po kačacej pečienke“.