Firma Gašparík mäsovýroba s.r.o.
Firma Róbert Gašparík vznikla v roku 1995 v malej výrobni, ktorá sa postupom času rozrástla, vďaka stúpajúcim požiadavkám na trhu, začala rozširovať sortiment, kvalitu a technológiu výroby, čo malo za následok zväčšovanie kapacít ako výrobných, tak i skladovacích.
Kompletný výrobný proces od mája 2020 prebieha v objektoch na Mikovíniho ulici. Zároveň sa sem presťahovala aj celá administratíva firmy. Celý výrobný proces dostal v nových priestoroch modernejšiu tvár, výroba prebieha v súlade so všetkými modernými požiadavkami a aj s použitím nových technológií.

V číslach

450
ton výrobkov mesačne

3
krajiny vývozu

300+
zamestnancov
Produkty vyrobené doma
Všetky naše produkty sú vyrobené na Slovensku.


Naša profesionalita
- lokálne mäso
- dlhoročné skúsenosti
- tradície
- slovenské tradičné jedlá
- predpisy
- šetrenie prírody

Naše hodnoty
- kvalita produktov
- orientácia na detaily
- úspech je vysledkom tvrdej prace
- máme zápal pre to čo robime
- sme zameraní na výsledky
- pracuje z odborníkmi od ktorých sa môžeme neustále učiť
- veríme v to čo robíme