Firma Gašparík mäsovýroba s.r.o.

Firma Róbert Gašparík vznikla v roku 1995 v malej výrobni, ktorá sa postupom času rozrástla, vďaka stúpajúcim požiadavkám na trhu, začala rozširovať sortiment, kvalitu a technológiu výroby, čo malo za následok zväčšovanie kapacít ako výrobných, tak i skladovacích.

Kompletný výrobný proces od mája 2020 prebieha v objektoch na Mikovíniho ulici. Zároveň sa sem presťahovala aj celá administratíva firmy. Celý výrobný proces dostal v nových priestoroch modernejšiu tvár, výroba prebieha v súlade so všetkými modernými požiadavkami a aj s použitím nových technológií.

Naša firma v priebehu rokov

1995

1. predajňa

Cesta Róberta Gašparíka k mäsiarskemu remeslu bola v celku priamočiara. Po roku 1989 využil príležitosť, aby sa osamostatnil. Prvú predajňu otvoril v obci Križovany nad Dudváhom, neďaleko od Trnavy.
1997

Výroba na Kopánke

V porevolučných rokoch bol problémami so zásobovaním mäsa. Rozvoz sa konal iba dvakrát do týždňa. Gašparík rozhodol pre vlastnú výrobu, aby sa vyhol problémom so zásobovaním.
1998

Výroba vo dvore

Začal s výrobou priamo na dvore svojho domu, ktorú sám postavil. Prvými produktmi, ktoré uviedol na trh, boli klobásky a šunky.
2001

1. Sťahovanie

V rokoch 2000-2001 kúpil výrobu PD sídliacu v kaštieli v Bielom Kostole kde spustil vlastnú mäsovýrobu. Týmto krokom mohla spoločnosť začať naplno produkovať vlastné výrobky a zásobovať svoje predajne.
2007

2. Sťahovanie

Keď priestory v Bielom Kostole už nepostačovali kapacitne ani požiadavkám, sa spoločnosť presťahovala späť do Trnavy.  Na Zelenečskej ulici v Trnave, kúpil Gašparík závod bývalej mäsovýroby a firma tu pôsobila viac ako desaťročie.
2011

Domáce dobroty

Jedným z najvýznamnejších momentov bolo, keď firma ako prvá priniesla na slovenský trh paštéty v konzervách pod produktovým názvom Domáce dobroty. Tieto produkty sú dodnes obľúbené a vyvážané aj do zahraničia.
2016

Zmena loga

Prebieha rebrandig spoločnosti, kedy prišlo prvý krát od vzniku firmy k zmene loga. Vznikol nový vizuál s použitím ikonického sekáča v tvare písmena G.
2017

Lahódky

Otvorenie prvej predajne, spojenej s predajom kvalitného mäsa a mäsových výrobkov s výdajným teplým a studeným pultom a zahájanie lahôdkárskej výroby.
2020

3. Sťahovanie

V máji sa spoločnosť z kapacitných a priestorových dôvodov presunula do nových priestorov na Mikovíniho ulici v Trnave. Nová mäsovýroba dispnujeme modernými a priestormi na účely výroby, administratívy a expedície.
2022

Živá etiketa

Spoločnosť ako prvá prináša na Slovenský trh prelomovú etiketu detských párkov, ktoré dnes pozná čoraz viac detí pod názvom Gašpárky. Gašpárky sú jediné na Slovensku, ktorí majú tzv. „živú etiketu“, kde spojením telefónu a etikety zažijete kúzlo rozšírenej reality.
2023

Otvorenie 1. Bistra

Miesto, ktoré sa okamžite stalo obľúbeným miestom pre všetkých, ktorí vyhľadávajú kvalitné a čerstvé jedlá. V Bistrách u Mäsiara nájdete denné obedové menu, pripravené výhradne z kvalitných surovín, so zameraním na tradičné domáce jedlá.

V číslach

450

ton výrobkov mesačne

3

krajiny vývozu

300+

zamestnancov

Produkty vyrobené doma

Všetky naše produkty sú vyrobené na Slovensku.
Mapa pôvodu produktov

Naša profesionalita

  • lokálne mäso
  • dlhoročné skúsenosti
  • tradície
  • slovenské tradičné jedlá
  • predpisy
  • šetrenie prírody

Naše hodnoty

  • kvalita produktov
  • orientácia na detaily
  • úspech je vysledkom tvrdej prace
  • máme zápal pre to čo robime
  • sme zameraní na výsledky
  • pracuje z odborníkmi 
od ktorých sa môžeme neustále učiť
  • veríme v to čo robíme