Firma Gašparík mäsovýroba s.r.o.

Firma Róbert Gašparík vznikla v roku 1995 v malej výrobni, ktorá sa postupom času rozrástla, vďaka stúpajúcim požiadavkám na trhu, začala rozširovať sortiment, kvalitu a technológiu výroby, čo malo za následok zväčšovanie kapacít ako výrobných, tak i skladovacích.

Kompletný výrobný proces od mája 2020 prebieha v objektoch na Mikovíniho ulici. Zároveň sa sem presťahovala aj celá administratíva firmy. Celý výrobný proces dostal v nových priestoroch modernejšiu tvár, výroba prebieha v súlade so všetkými modernými požiadavkami a aj s použitím nových technológií.

V číslach

450

ton výrobkov mesačne

3

krajiny vývozu

300+

zamestnancov

Produkty vyrobené doma

Všetky naše produkty sú vyrobené na Slovensku.
Mapa pôvodu produktov

Naša profesionalita

  • lokálne mäso
  • dlhoročné skúsenosti
  • tradície
  • slovenské tradičné jedlá
  • predpisy
  • šetrenie prírody

Naše hodnoty

  • kvalita produktov
  • orientácia na detaily
  • úspech je vysledkom tvrdej prace
  • máme zápal pre to čo robime
  • sme zameraní na výsledky
  • pracuje z odborníkmi 
od ktorých sa môžeme neustále učiť
  • veríme v to čo robíme