Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Odkožovanie porazených zvierat
- Kostenie a rozrábanie bravčového a hovädzieho mäsa na rozrábke
- Vykosťovanie mäsa za pásom, na stole alebo vo vise
- Špeciálne úpravy mäsa pre výrobu a expedíciu
- Konečné upravovanie a triedenie mäsa na distribúciu
- Príprava, porcovanie a kockovanie mäsa
Zamestnanecké výhody, benefity
– zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
– systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
– vianočné odmeny
– vernostné príplatky
– dlhodobá pracovná perspektíva
Informácie o výberovom konaní
V prípade, ak Vás naša pracovná ponuka zaujala, pošlite svoj životopis a kontaktné údaje na dole uvedený kontaktný formulár.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Mäsiar
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk – Expert (C2)
Prax na pozícii/v oblasti
mäsiar/obslužný pracovník rozrábky
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
– Zdravotný preukaz pre prácu v potravinárstve – podmienkou
– Tímový hráč