Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Údenie a tepelné opracovanie mäsa, slaniny a mäsových výrobkov
Riadenie procesu komplexného tepelného opracovania mäsových výrobkov v udiarňach
Solenie mäsa
Prevažovanie výroby
Narážanie (plnenie) mäsového diela do plastových a prírodných obalov alebo foriem podľa platných noriem
Výroba špecialít a polotovarov podľa receptúr
Zodpovednosť za obsluhu údenárskych komôr a udiarní
Hygiena a sanitácia udiarní
Zamestnanecké výhody, benefity
- práca na hlavný pracovný pomer
- systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
- vianočné odmeny
- vernostné príplatky
- dlhodobá pracovná perspektíva
- zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
Informácie o výberovom konaní
V prípade, ak Vás naša pracovná ponuka zaujala, pošlite svoj životopis na dolu uvedenú emailovú adresu. Vyhradzujeme si právo kontaktovať iba vybraných uchádzačov.
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
31.10.2025 (ostáva ešte 37 dní)
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk – Pokročilý (C1)
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- manuálna zručnosť
- zdravotný preukaz pre prácu v potravinárstve – výhodou
- tímový hráč