Údržbár – mäsovýroba

Plat
1800-2000€/brutto
Dátum nástupu
dohodou
Typ úväzku
TPP

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

– Vykonávanie preventívnej údržby výrobných a technologických zariadení na základe harmonogramu údržby
– Zúčastňovanie sa pri revíziách, spolupráca pri odstraňovaní zistených porúch
– Asistenčná činnosť pri inštalácii nových strojov a zariadení, zaistenie funkčnosti a
bezpečnosti týchto zariadení
– Oprava poruchových stavov podľa priority
– Podieľa sa na technickej kontrole priebehu prác od externých dodávateľov a v prípade potreby zabezpečuje dozor pri vykonávaní takýchto prác
– Pri údržbárskych a opravárenských činnostiach dodržiava zásady pre výkon bezpečnej údržby z hľadiska zabezpečenia bezpečnosti potravín
– Optimalizovanie chodu výroby, navrhovanie výmeny a inovácie jednotlivých používaných prístrojov a zariadení
– Zabezpečovanie prevádzkyschopnosti a vyhovujúceho technického stavu objektu
– Bezodkladné riešenie vzniknutých problémov a nedostatkov a ich následné hlásenie kompetentným osobám

– zastupovanie pracovnej pozície údržbár podnikových predajní

Zamestnanecké výhody, benefity

 – zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
– systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
– vernostné príplatky, vianočné odmeny
– dlhodobá pracovná perspektíva

Informácie o výberovom konaní

V prípade, ak Vás naša pracovná ponuka zaujala, pošlite svoj životopis a kontaktné údaje na dole uvedený kontaktný formulár.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk – Expert (C2)

Ostatné znalosti

Microsoft Office – Základy

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

Údržba budov a zariadení

Počet rokov praxe

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

– Manuálna zručnosť, technické myslenie, strojárska a technická logika
– Odborná spôsobilosť § 23 podľa vyhlášky 508/2009 Z.z. – veľkou výhodou
– Odborná spôsobilosť min. §22 podľa vyhlášky 508/2009 Z.z. – podmienkou
– Reálna prax a skúsenosti s údržbou vo výrobnej spoločnosti min. 2 roky
– Ochota pracovať aj po skončení pracovnej zmeny (pracovná pohotovosť)
– Obsluha VZV – výhodou
– Zdravotný preukaz pre prácu v potravinárstve – podmienkou
– Tímový hráč

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Firma Róbert Gašparík vznikla v roku 1995 v malej výrobni, ktorá sa postupom času rozrástla, vďaka stúpajúcim požiadavkám na trhu, začala rozširovať sortiment, kvalitu a technológiu výroby, čo malo za následok zväčšovanie kapacít ako výrobných, tak i skladovacích.

V roku 2020 sa firma presťahovala do nových priestorov, ktorý spĺňa prísne hygienické a technologické požiadavky Správnej hygienickej praxe so zavedeným funkčným systémom HACCP zodpovedajúcim podmienkam najvyššej kvality.

Počas existencie prešiel náš podnik mnohými výrobnými a organizačnými zmenami a vďaka zachovaniu tradičných receptúr a vysokej kvalite mäsových výrobkov si firma vybudovala stabilné miesto na trhu. V súčasnosti prevádzkujeme 25 vlastných predajní s mäsom a mäsovými lahôdkami.

Ilustračný obrázok
Potrebujete sa s nami skontaktovať ?

Napíšte nám

    Neslúži k objednávaniu. Takto objednané výrobky Vám nebudú dodané.

    Stále váhate?

    Prečítajte si ako sa darí našim dlhoročným zamestnancom

    Ďalšie pracovné ponuky