Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
– Vykonávanie preventívnej údržby výrobných a technologických zariadení na základe harmonogramu údržby
– Zúčastňovanie sa pri revíziách, spolupráca pri odstraňovaní zistených porúch
– Asistenčná činnosť pri inštalácii nových strojov a zariadení, zaistenie funkčnosti a
bezpečnosti týchto zariadení
– Oprava poruchových stavov podľa priority
– Podieľa sa na technickej kontrole priebehu prác od externých dodávateľov a v prípade potreby zabezpečuje dozor pri vykonávaní takýchto prác
– Pri údržbárskych a opravárenských činnostiach dodržiava zásady pre výkon bezpečnej údržby z hľadiska zabezpečenia bezpečnosti potravín
– Optimalizovanie chodu výroby, navrhovanie výmeny a inovácie jednotlivých používaných prístrojov a zariadení
– Zabezpečovanie prevádzkyschopnosti a vyhovujúceho technického stavu objektu
– Bezodkladné riešenie vzniknutých problémov a nedostatkov a ich následné hlásenie kompetentným osobám
– zastupovanie pracovnej pozície údržbár podnikových predajní
Zamestnanecké výhody, benefity
– zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
– systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
– vernostné príplatky, vianočné odmeny
– dlhodobá pracovná perspektíva
Informácie o výberovom konaní
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Jazykové znalosti
Ostatné znalosti
Vodičský preukaz
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
– Odborná spôsobilosť § 23 podľa vyhlášky 508/2009 Z.z. – veľkou výhodou
– Odborná spôsobilosť min. §22 podľa vyhlášky 508/2009 Z.z. – podmienkou
– Reálna prax a skúsenosti s údržbou vo výrobnej spoločnosti min. 2 roky
– Ochota pracovať aj po skončení pracovnej zmeny (pracovná pohotovosť)
– Obsluha VZV – výhodou
– Zdravotný preukaz pre prácu v potravinárstve – podmienkou
– Tímový hráč
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Firma Róbert Gašparík vznikla v roku 1995 v malej výrobni, ktorá sa postupom času rozrástla, vďaka stúpajúcim požiadavkám na trhu, začala rozširovať sortiment, kvalitu a technológiu výroby, čo malo za následok zväčšovanie kapacít ako výrobných, tak i skladovacích.
V roku 2020 sa firma presťahovala do nových priestorov, ktorý spĺňa prísne hygienické a technologické požiadavky Správnej hygienickej praxe so zavedeným funkčným systémom HACCP zodpovedajúcim podmienkam najvyššej kvality.
Počas existencie prešiel náš podnik mnohými výrobnými a organizačnými zmenami a vďaka zachovaniu tradičných receptúr a vysokej kvalite mäsových výrobkov si firma vybudovala stabilné miesto na trhu. V súčasnosti prevádzkujeme 25 vlastných predajní s mäsom a mäsovými lahôdkami.