Spišské párky ilustračný obrázok
Vyrobené na Slovensku

Spišské párky

Poznámka

V rámci 44. ročníka medzinárodnej konferencie Hygiena Alimentorum 2024 sa konal 10. ročník súťaže o najlepší potravinársky výrobok HYGIENA ALIMENTORUM XLIV. Témou tohto ročníka boli najlepšie spišské párky. Najlepšie vyrobili v spoločnosti Róbert Gašparík - mäsovýroba s. r. o. z Trnavy. Prečítajte si viac...
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1241 kJ / 298 kcal
Tuky 28 g
— z toho nasýtené mastné kyseliny 10 g
Sacharidy 0,53 g
— z toho cukry <0,2 g
Bielkoviny 11 g
soľ 2 g

Vlastnosti

ohrievajte 5 min. pri 90°C
bezlepkové
údené na bukovej štiepke
varené v pare
ručne vyrábané

Ďalšie informácie

Trvanlivosť

14 dní

Skladovanie

do +4 °C