
Spišské párky
Poznámka
V rámci 44. ročníka medzinárodnej konferencie Hygiena Alimentorum 2024 sa konal 10. ročník súťaže o najlepší potravinársky výrobok HYGIENA ALIMENTORUM XLIV. Témou tohto ročníka boli najlepšie spišské párky. Najlepšie vyrobili v spoločnosti Róbert Gašparík - mäsovýroba s. r. o. z Trnavy. Prečítajte si viac...
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1241 kJ / 298 kcal |
---|---|
Tuky | 28 g |
— z toho nasýtené mastné kyseliny | 10 g |
Sacharidy | 0,53 g |
— z toho cukry | <0,2 g |
Bielkoviny | 11 g |
soľ | 2 g |
Vlastnosti
Ďalšie informácie
Trvanlivosť
14 dní
Skladovanie
do +4 °C