Bravčové na záhradnícky spôsob

1 h
Jednoduché
Ísť na video

Postup

Bravčové plece očistíme a nakrájame na väčšie kocky. Na rozpálenom oleji opečieme cibuľu, pridáme mäso a opekáme, kým sa mäso nestiahne. Pridáme soľ, korenie, podlejeme vodou a dusíme.

Asi po pol hodine pridáme zeleninu, ochutíme vegetou, prípadne vývarom a dusíme domäkka. Podávame s ryžou alebo cestovinou. Prajeme dobrú chuť.

Ingrediencie

Počet porcií: 5
  • 750 g bravčové plece bez kosti zobraziť produkt
  • 250 g mrazená mrkva a hrášok
  • 100 g cibuľa biela
  • 75 ml slnečnicový olej
  • 60 g soľ
  • 3 g korenie čierne mleté
  • 3 g vegeta