Bravčové rizoto

1 h 30 min
Jednoduché
Ísť na video

Postup

Bravčové pliecko si očistíme a nakrájame na menšie kocky. Na panvicu si dáme rozpáliť olej, pridáme cibuľu a restujeme do sklovita. Pridáme nakrájané mäso a na vyššej teplote restujeme. Osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.

Potom pridáme mrazenú, alebo čerstvú zeleninu a dusíme, kým nebude mäso akurát. Pridáme uvarenú ryžu a spolu všetko premiešame a môžeme podávať.

Ingrediencie

Počet porcií: 5
  • 500 g bravčové plece bez kosti zobraziť produkt
  • 175 g mrazená mrkva a hrášok
  • 100 g cibuľa biela
  • 75 ml slnečnicový olej
  • 70 g paradajkový pretlak
  • 18 g paprika sladká mletá
  • 7 g soľ
  • 2 g korenie čierne mleté