Bravčový paprikáš

30 min
Jednoduché
Ísť na video

Postup

1.

Bravčové plece nakrájame na kocky. Do hrnca nalejeme trocha oleja a rozpálime ho. Mäso vložíme do hrnca a prudko opečieme. Keď sa mäso stiahne, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, červenú papriku, čerstvé chilli, cherry paradajky, soľ, mletú rascu a mletú papriku. Premiešame, polejeme vodou a dusíme, kým nebude mäso mäkké.

2.

Do hrnca vmiešame pasírované paradajky, opäť chvíľu podusíme a na záver pridáme smotanu. Necháme všetko prevrieť a môžeme podávať.

3.

Bravčový paprikáš podávame s haluškami alebo s cestovinou.

Prajeme dobrú chuť.

Ingrediencie

Počet porcií: 5
  • 575 g bravčové plece bez kosti zobraziť produkt
  • 75 ml slnečnicový olej
  • 75 g hladká múka
  • 17 g soľ
  • 10 g paprika sladká mletá
  • 3 g mletá rasca
  • 3 g korenie čierne mleté